Black ops Lag Fix

Black ops Lag Fix

Postby C2[H5OH] » 14 Nov 2010, 20:49

Salut, hun lo eng puer fixen fonnt, dei objiddenfall bei mir gehollef hun, sou daat Spill lo bei mir ouni Lags leeft :)



an dann nach ingame :
Code: Select all

1. Open windows taskmanger (ctrl+alt+delete)

2. Go to processes

3. Set Black Ops to HIGH priority with right-click on it

4. Set steam.exe to LOW priority with right-click on it
Image
User avatar
C2[H5OH]
 
Posts: 167
Joined: 10 Jan 2010, 20:10
Has given: 17 Likes
Has received: 33 Likes

Re: Black ops Lag Fix

Postby khimari » 14 Nov 2010, 22:37

priority änneren brengt öfters mei problemer wei daat et helleft....dovunner geing ech d'fanger loossen wann et net onbedingt muss sin.

an bei mir leeft et un sech greistendeels ganz gutt ingame, mee den serverbrowser brengt mech nach em aaaaaaaaaaah -.-
khimari
 
Posts: 306
Joined: 09 Jan 2010, 13:31
Location: Angelduerf
Has given: 12 Likes
Has received: 5 Likes

Re: Black ops Lag Fix

Postby C2[H5OH] » 14 Nov 2010, 23:48

Priority huet zwär bei mir am meeschten bruecht... außerdem kann een och nach config datei upassen, siehe hier :
http://callofduty.4players.de/board60-c ... black-ops/
Image
User avatar
C2[H5OH]
 
Posts: 167
Joined: 10 Jan 2010, 20:10
Has given: 17 Likes
Has received: 33 Likes

Re: Black ops Lag Fix

Postby khimari » 15 Nov 2010, 01:44

jo mee falsch priorities brengen gären och mol instabiliteiten. mee probeieren kann een et natierlech och.

dei config tweaks kennen ech och well....brengen awer och nemmen bedenkt eppes bzw. sin zum deel quatsch.

seta r_multiGpu z.b. ännert nix un der single gpu performance sondern aktiveiert/deaktiveiert just d'erkennung vun multigpu systemer.

seta r_multithreaded_device ass och iergendswei lusch, well och op 0 all cpu kären benotzt gin, zumindest bei mengem quad. bei mei wei 4 threads brengt et vläit eppes...ka, woubäi dann den numm schlecht gewielt gouf.

sou ass et bei mir matt der standardastellung, also op 0
http://saved.im/mty0odq5cjdl/codboauslaaschtung.jpg

op 1 ännert sech sou gutt wei näicht, vläit laascht verdeelung op den cores liicht anescht, kann awer och just situatiounsbedingt gewiecht sin. mee gesamtauslaschtung war gläich.

an dei aner befehler...naja ass fir grafik rofzestellen, daat dei sachen fps brengen sollt klor sin^^
do gin et och nach aner saachen wei r_cachemodellighting, r_cacheSmodellighting, cg_brass...

mee ech perseinlech hunn och keng fps problemer sondern öfters serversäiteg lags...muss do nach bessen remprobeieren. do get et nierft cl_maxpackets och nach cl_packetdup, rate an snaps. naja mol kucken...do läit den fehler wuel eichter bei treyarch.
khimari
 
Posts: 306
Joined: 09 Jan 2010, 13:31
Location: Angelduerf
Has given: 12 Likes
Has received: 5 Likes


Return to Call of Duty Series

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron